Gratis sommercamp med musik, venskaber og leg

GRATIS SOMMERCAMP TIL DIG, DER GODT KAN LIDE MUSIK 🤩

Ses vi på camp d. 2.-4. august? Vi kan garantere, at du får nye venskaber, lærer at spille på et instrument og kende til noder Bliv en del af vores SOMMERCAMP21, hvor du kan udvikle dig gennem leg, sammenspil og i samarbejde med andre.

Vi er Jammerbugt Garden. Vi er en garde der spiller både klassisk og moderne musik samtidig med, vi går march – og en masse andet. Vi vil gerne invitere dig på en gratis sommercamp over tre dage, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med dét at gå i en garde. Det er både for piger og drenge. Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer.

Alle dagene er fra kl. 09.00 – 16.00, hvor du vil opleve at gå march, prøve forskellige instrumenter og vi vil servere middagsmad. Sommercampen gennemføres under hensyntagen til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvad får du med hjem? Udover et flot diplom for deltagelse, får du: et unikt indblik i Jammerbugt Garden, musikalske oplevelser, nye venskaber på tværs af alder, nodelære og meget mere. Hvem kan deltage? Både drenge og piger i alderen mellem 8-17 år.

De praktiske informationer: Campen foregår over tre dage(2.-4. august) på Brovst Sport og Kulturcenter(Damengvej 2, 9460). Efter tilmelding vil du eller dine forældre modtage en bekræftelse pr. mail, hvorefter tilmeldingen er registreret. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet – dog senest søndag den 25. juli 2021.

Du kan tilmelde dig – eller tilmelde dit barn – gennem dette link: https://forms.gle/j8TaU2V2bxYE3Xg67 . Det endelige program for campen, og alt hvad du har ellers har brug for at vide, sendes til dig i deltagerbrevet, som du modtager på mail senest 1 uge før campstart på den opgivne email under tilmelding.

Vil du vide mere? Ved spørgsmål om sommercampen er I velkommen til at kontakte leder, Sabrina Pedersen, på tlf. 60197769 eller du kan kontakte os via mail sabrina.pedersen2@gmail.com.

Fra Brovst Pigegarde til Jammerbugt Garden

Drenge skal også slå på tromme, svinge tamburstaven og spille tuba i Jammerbugt kommunes Garde. 

I 1964 blev Brovst Pigegarde etableret, hvor flere tusind piger gennem årene har lært at spille musik samt fået oplevelser og venskaber for livet.. Men nu er det tid til at byde drenge velkommen, og derfor kalder vi os fremover Jammerbugt Garden. 

En mere moderne Garde
Vi har det seneste år arbejdet hårdt og intenst på at skabe en ny struktur i vores organisation med omstrukturering af forældre kræfter samt budt flere hænder velkommen. Nu er vi klar til at sigte mod stjernerne samt byde endnu flere ind i den musikalske og sociale verden. Udover vi byder drenge velkommen efter 57 år som pigegarde, ønsker vi at skabe en Garde, der er attraktiv, moderne og i konstant udvikling – og vi vil derfor på sigt lave nye tiltag som fx lektiecafe, mentorordning og uddannelsessted for nye undervisere/instruktørspirer i blandt vores egne gardister samt etablere flere sociale arrangementer med mulighed for personlig udvikling.

Vores traditioner bliver
Vi forsikrer, at ændringen ikke et udtryk for, at alt det gamle vil blive glemt. Jammerbugt Garden vil opstå og udgå fra Brovst Pigegarde og følge deres traditioner, værdigrundlag og ideer. Vi afliver ikke garden, men vi skifter til et nyt kapitel.

Nye kvaliteter skal titte frem
Garden har mange års erfaringer med kun at være piger hver tirsdag, men de kvaliteter, det giver at være både drenge og piger til stede skal nu frem fx at der bliver flere persontyper, som den enkelte gardist kan afspejle sig i. Der er kræfter i Garden, der har stor kendskab til det miljø og fællesskab, der skabes i en blandet Garde.

Trods store aldersforskelle, forskellige interesser og nu også køn, så er der altid en ting, vores gardister i Jammerbugt Garden kan samles om; Musikken. Efter sommerferien vil der også komme et tilbud til de voksne i kommunen, så vi ikke kun spænder bredt geografisk, men også til enhver alder. Jammerbugt Brass Band bliver et tilbud til de musikalske ældre, hvor formålet er at skabe et fællesskab, hvor mænd og kvinder hver 14. dag kan deltage i sammenspil på instrumenter tilhørende et brass band. 

Fra Brovst Pigegarde til Jammerbugt Garden
Det er naturligt, at vi må lave et navneskift, fordi vi nu optager nye drenge. Brovst Pigegarde opstod, da pigegarden var en del af den gamle Brovst Kommune, men i dag er vi Jammerbugtens Garde. Vi vil repræsentere alle kroge af vores kommune ikke bare en brøkdel. Det har vi naturligvis gjort i flere år, men vi ønsker det skal være tydeligt.

TIL DE VOKSNE… Jammerbugt Brass band

Hvor spiller børn og unge brass band musik, når de bliver voksne? Vi er godt i gang med at etablere Jammerbugt Brass Band.

Formålet er at skabe et fællesskab, hvor mænd og kvinder i vores kommune(eller nær vores kommune) hver 14. dag kan deltage i sammenspil på instrumenter tilhørende et brass band. Bandet vil blive undervist af professionelle instruktører, og der vil sommetider være gæsteinstruktører med et specielt fokus. Henrik Juul-Brinkman vil være bandets primære dirigent.

Bandets ambitioner kan være at deltage i konkurrencer i ind- og udland, men hovedmålet er at fortsætte dygtiggørelse, men i den grad også social kapital. Vi ønsker, at kommende medlemmer skal være med til at sætte ambitionerne.

Vi forventer opstart i august. Mere kommer senere.

Åbent hus i Pandrup, Fjerritslev og Aabybro i maj og juni

Vi har set meget frem til at komme rundt i kommunen som Jammerbugt Garden. Det gør vi den 29. maj, 12. og 19. juni.

Har du haft lyst til at spille musik, få nye venner, rejse i indland og udland, deltage i musikkonkurrence, opleve et fantastisk fællesskab og meget mere?

Pandrup – Den 29. maj kl. 11.15 – 12.30 ved Pandrup Bibliotek(Vi vil spille i byen fra kl. 10-11)

Fjerritslev – Den 12. juni kl. 11.15 – 12.30 ved Jammerbugtens Idrætscenter (Vi vil spille i byen fra kl. 10-11)

Aabybro – Den 19. juni kl. 11.15 – 12.30 bag DGI-huset/Aabybro Skole (Vi vil spille i byen fra kl. 10-11)

Derudover vil der være GRATIS undervisning resten af året til alle, som begynder i garden efter et åbent hus. Herefter 1500 kr om året, hvilket er et af de billigste tilbud af musikundervisning i kommunen