Gratis sommercamp med musik, venskaber og leg

GRATIS SOMMERCAMP TIL DIG, DER GODT KAN LIDE MUSIK 🤩

Ses vi på camp d. 2.-4. august? Vi kan garantere, at du får nye venskaber, lærer at spille på et instrument og kende til noder Bliv en del af vores SOMMERCAMP21, hvor du kan udvikle dig gennem leg, sammenspil og i samarbejde med andre.

Vi er Jammerbugt Garden. Vi er en garde der spiller både klassisk og moderne musik samtidig med, vi går march – og en masse andet. Vi vil gerne invitere dig på en gratis sommercamp over tre dage, hvor du får mulighed for at stifte bekendtskab med dét at gå i en garde. Det er både for piger og drenge. Vores uddannet instruktører er klar til at undervise, lave sjove aktiviteter og give dig en god oplevelse mens du lærer.

Alle dagene er fra kl. 09.00 – 16.00, hvor du vil opleve at gå march, prøve forskellige instrumenter og vi vil servere middagsmad. Sommercampen gennemføres under hensyntagen til retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvad får du med hjem? Udover et flot diplom for deltagelse, får du: et unikt indblik i Jammerbugt Garden, musikalske oplevelser, nye venskaber på tværs af alder, nodelære og meget mere. Hvem kan deltage? Både drenge og piger i alderen mellem 8-17 år.

De praktiske informationer: Campen foregår over tre dage(2.-4. august) på Brovst Sport og Kulturcenter(Damengvej 2, 9460). Efter tilmelding vil du eller dine forældre modtage en bekræftelse pr. mail, hvorefter tilmeldingen er registreret. Tilmelding er efter først-til-mølle-princippet – dog senest søndag den 25. juli 2021.

Du kan tilmelde dig – eller tilmelde dit barn – gennem dette link: https://forms.gle/j8TaU2V2bxYE3Xg67 . Det endelige program for campen, og alt hvad du har ellers har brug for at vide, sendes til dig i deltagerbrevet, som du modtager på mail senest 1 uge før campstart på den opgivne email under tilmelding.

Vil du vide mere? Ved spørgsmål om sommercampen er I velkommen til at kontakte leder, Sabrina Pedersen, på tlf. 60197769 eller du kan kontakte os via mail sabrina.pedersen2@gmail.com.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: