TIL DE VOKSNE… Jammerbugt Brass band

Hvor spiller børn og unge brass band musik, når de bliver voksne? Vi er godt i gang med at etablere Jammerbugt Brass Band.

Formålet er at skabe et fællesskab, hvor mænd og kvinder i vores kommune(eller nær vores kommune) hver 14. dag kan deltage i sammenspil på instrumenter tilhørende et brass band. Bandet vil blive undervist af professionelle instruktører, og der vil sommetider være gæsteinstruktører med et specielt fokus. Henrik Juul-Brinkman vil være bandets primære dirigent.

Bandets ambitioner kan være at deltage i konkurrencer i ind- og udland, men hovedmålet er at fortsætte dygtiggørelse, men i den grad også social kapital. Vi ønsker, at kommende medlemmer skal være med til at sætte ambitionerne.

Vi forventer opstart i august. Mere kommer senere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: